Beoordelingen van La Porta Raalte

Recente recensies van La Porta Raalte

5 sterren na 165 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals altijd.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd smaakte het weer heerlijk. Zelf een fout gemaakt in de bezorgtijd (zo snel mogelijk i.p.v. een tijdstip). Dit hebben zij super opgelost. Bij de volgende bestelling doen we er een mooie fooi bij!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super service en het eten is er heerlijk, echt waar voor je geld. Hele aardige mensen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

3 pizza's afgehaald. Aangezien we nog een stukje moesten rijden speciaal ingepakt. En bij aankomst nog warm en knapperig en echt heel lekker. Onze dochter wilde al een tekening gaan maken voor de meneer die de pizza had gemaakt. Dank!

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

half uur later dan besteld en toegezegd, kan het adres dan ook niet vinden.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was aan één kant koud.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Supet! Goede smaak, optijd klaar en gastvrij personeel!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

ze hebben plezier in het werken. Smaakte heel goed

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig en snel!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke dunne pizza's. Binnen een 1/2 uur bezorgd na bestelling. Keurige bezorger.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten , goede bezorging , vriendelijke mensen .

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's. Schotel was ook lekker behalve de (niet vermelde ) champignons 😊

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom prima

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd; perfect!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was wat later dan verwacht, maar we hadden geen haast. De pizza's waren heerlijk. Heerlijk met verse producten. Complimenten!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer lekker zoals altijd!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en goede service. Snelle bezorging en erg klantvriendelijk!

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza en vriendelijke bediening. Top👍

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte goed .de bezorging netjes op tijd. Degene die bezorgde was vriendelijk en netjes

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer een heerlijke pizza die op de geplande tijd werd bezorgd.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs waren echt vies, en dat voor die prijs

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker en mooi op tijd bezorgd.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Alles lekker vers, warm en goed op smaak. Heerlijke frisse salade erbij. Echt even genieten van thuis uit eten! We gaan gauw nog eens bestellen! Bedankt!

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer voortreffelijk en de service TOP.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig heerlijk eten. Warm en goed en betaalbaar

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s met goede bodem en beleg. Snelle bezorging. Kortom: top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was netjes op tijd bezorgd, goed van temperatuur en de smaak.... het smaakt naar meer!

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en lekker warm,volgende keer bestel ik het weer bij jullie

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke schotel gehad! Meer dan genoeg vlees. Kun je met een volwassen en groter kind van eten!

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon altijd goed!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.. 17:15 besteld en gekozen voor zsm, kregen een mailtje met verwachte bezorgtijd 18:00 en werd al om 17:45 bezorgd helemaal top.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was koud, bezorgen was ook te laat

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heel goed en meer dan genoeg. Netjes optijd bezorgd

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten topbezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, portie grote genoeg. Een aanrader!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had om 16.00 uur een bestelling geplaatst om vervolgens om 17.00 uur de bestelling te ontvangen. Ik kreeg de bestelling om 17.15 uur.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

iets te zoute schijfjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!! Eten is super lekker elke keer weer en de service is perfect en snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke pizza, bezorger was vriendelijk

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op afgesproken tijd geleverd, smakelijk en warm.

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk.pizza,s. Diverse besteld en op afspraak klaar. Zeker nog een keer!

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Top eten! Pizza is altijd goed! Shoarmaschotel was minstens zo goed, met bijzonder lekkere salade erbij, met appel! Top eten, goede prijs, fijn personeel!

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Vandaag lasagne gegeten, deze was heel erg lekker!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heel lekker gegeten en bezorging was iets later, maar dat lieten ze ruim van te voren weten. Dus helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

5 sterren Smaakte super! Bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zou om 17.00 uur bezorgt worden.Het werd 17.45.dus 45 min te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top pizza

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam rijkelijk laat. LaPorta heeft wel keurig gebeld dat er wat problemen waren en de bezorging verlaat is. Kwaliteit goed!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

OMG zoveel ik kon het niet allemaal op... maar was weer heerlijk!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect als altijd :)

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super lekker en binnen een half uur, werd het bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!! Ik had een opmerking gegeven ivm bereiding, daar werd keurig over gebeld omdat er een vraag over was. Eten was weer heerlijk!

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer uitstekend.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was heerlijk. Echter tussen bestelling en levering (zsm) zat al een uur en dat werd anderhalf uur. Dat vonden wij erg lang, eigenlijk te lang. En degene die het bezorgde spraak geen Nederlands en begreep ook niet wat ik tegen hem zei.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service en de pizza waren heerlijk

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Twee verschillende pizza’s afgehaald. Heerlijk gegeten, goed gevulde pizza’s. We komen zeker weer.

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten is hier top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben weer heerlijk genoten van de lekkere pizza! Prima kwaliteit en prima bezorging.

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s die lekker belegd zijn! We gaan vaker bestellen!

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het heerlijk! Meer dan genoeg (geen kleine porties) en precies op tijd bezorgd!

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede kwaliteit. En prima bezorging.

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten snel bezorgd

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bij de shoarma groot is één klein broodje geleverd. Bij een grote portie had ik dan ook liever twee broodjes gezien.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Top gegeten en vriendelijk geholpen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend aardige mensen, en het eten is heerlijk. We komen er elk jaar vanuit de camping en nemen veel campinggasten mee. Iedereen die wij kennen komen daar dan ook veel vaker.

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestelden een kapsalon kebab en een combischotel met kip speciaal en kebab. Beide waren heerlijk! De combischotel was wel groot, daar konden we de volgende dag ook nog mee lunchen. De aardappeltjes die bij de schotel zaten waren ook lekker en dit is een van de weinige bezorgrestaurants waar zelfs de rauwkost echt lekker is: top! Wat de bezorging betreft ook prima, we kozen een specifieke tijd en drie minuten voor die tijd was het er. Het eten was nog hartstikke warm (we wonen er wel dichtbij).

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza en op afgesproken tijd klaar

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer super !!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede rijkbelegde en smaakvolle pizza’s. Als we weer in de buurt zijn halen we ze weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service, ook voor het brengen heel snel en dan nog goed warm. Heerlijk eten en super vriendelijke spontane hardwerkende mensen!!

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg goed eten en een geweldige service! 👍👍👍

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke shoarma, zoals het ons inziens hoort. Pizza's, mooie dunne bodem en goed belegd. Enige nadeel voor ons, kort opwarmen (3 min) in een hete oven, omdat wij ca 10 min naar huis moeten rijden. Kwaliteit is top en constant. 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle levering van een heerlijke pizza.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruime porties, geweldig goede kwaliteit en super service!! 👍👍👍

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Volgens ons de lekkerste pizza van Raalte en en op tijd bezorgd!

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben bijna 1,5 uur moeten wachten op onze bestelling. Er is een verwachte bezorgtijd gemeld nadat we besteld hadden, dit was een uur na het bestelmoment. Dit vonden wij al redelijk lang. Echter duurde het vervolgens dus nog een half uur langer. Eten was ok en prima.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals altijd heerlijk. Echter, mijn vriend had een combischotel besteld waar bij staat dat dit inclusief aardappelschijfjes, pitabroodje, salade en saus is. Helaas deze keer alleen maar de aardappelschijfjes gehad en verder niets er bij. We hopen dat dit eenmalig was (voorgaande keren wel alles er bij gekregen), maar toch erg jammer dat het er niet bij zat. Besloten om niet te bellen, omdat het eten dan al koud zou zijn voor het er was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza's en bezorging. Jammer dat er toch ui op mijn pizza zat, terwijl ik zonder besteld had.... maar verder zeer tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima. En op tijd bezorgd

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van alle maaltijden (pizza’s en vleesgerecht) zoals altijd: super! Wij bestellen regelmatig bij La Porta en zijn meer dan tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

pizza s kwamen half uur eerder dan verwacht. fijn. kwaliteit was goed.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De shoarma is zoals deze hoort te zijn! Heerlijk van smaak, prima porties. Ook de pizza zijn heerlijk, groot en dun. Wij hebben inmiddels meerdere keren genoten van een lekkere afhaalmaaltijd. Eenvoudig via de site te bestellen, betalen via iDeal en op het afgesproken tijdstip staat het klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was voor ons de eerste keer dat we pizza's bestelden bij La Porta. Ze waren heerlijk! Dus we komen zeker weten terug!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 pizza besteld waren lekker en goed gevuld, temperatuur was prima. Bezorging goed . We gaan vaker bestellen.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza's en kapsalon. De kinderen en ik hebben weer genoten

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitgebreide keuzemogelijkheden. Héérlijk eten, nog goed warm en optimale bezorging. Ik ben alleen maar positief!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd en lekker

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waren weer heerlijk pizza’s en netjes op tijd bezorgd! 👌🏻

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza Shoarma... the best, zie er heerlijk uit en smaakt fantastisch!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zelfs toen we wat later kwamen voor de afhaal werd de pizza nog even in de oven gelegd zodat we met een warme pizza thuis kwamen!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en kwaliteit was uitstekend!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit, super lekker, ruim voldoende en vers bereid! Vriendelijk personeel. Echt een aanrader!!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfectoooooo!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en correct afgehandeld, snelle info over bestelstatus per e-mail.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd goed, prima service en snelle bezorging

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's precies op de beloofde bezorgtijd gebracht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer super snel bezorgd, overheerlijk gegeten.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk! Snelle en vriendelijke bezorging.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en goed op tijd

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was en half uur later dan was opgegeven. Daarnaast was de pizza steenkoud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en het was weer te snel op!!

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! Op tijd geleverd en lekker warm.

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!!

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Klantvriendelijk, snel, heerlijk eten van goede kwaliteit.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was 20 minuten later

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed eten, snelle levering. Diverse gerechten geprobeerd, altijd tot tevredenheid, top

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kut zaak, ruim anderhalf uur gewacht op letterlijk twee pizza’s magherita. Niet normaal

Reactie van La Porta:Beste lobke dat u ons zaak kut vindt is u mening kan daar niet veel aan veranderen maar we hadden aangegeven dat u besteling rond 18:40 bij u zal zijn en volgens mij was dat ook rond die tijd bezorgd de tijd dat u plaatst is voor u dan vroeg geplaatst maar dan moet u wel op de tijd letten die wij aangeven en nog maals we hebben u besteling ook bezorgd om de tijd stip die wij aan gegeven hebben

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s en goed belegd. De enige pizzaria uit de buurt waar wij de pizza’s bestellen!

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Herlijke

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben spaghetti gehad en beide schotels waren niet goed warm.

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben heel tevreden over de bezorging, de bezorger en het eten. Echt een aanrader.

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en goed warm, de bezorging was iets later maar het is op zondagavond vaak erg druk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle goede bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Dat gaan we vaker doen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld via internet en heel erg vlot bezorgd tot aan de deur op de 1e etage. Pizza’s nog lekker warm en gesneden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker en top personeel👍🏼👍🏼

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger gebruikte routeplanner maar keek daarbij niet fysiek naar de huisnummers op de huizen, hierdoor kon hij ons niet vinden en was de Pizza helaas redelijk afgekoeld bij levering!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed lekker veel en snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Het waren weer 2 heeeerlijke pizza’s!! 😃 Tot de volgende keer!

, 06-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgt. Eten was heerlijk warm Klasse.

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd en het smaakte weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlinke gerechten, Het eten wordt snel en vooral warm bezorgd, 👍🏻👍🏻

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima pizza bezorgd tot de deur van de tent. Klasse.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Goede porties. de pizza was ook lekker. Doen we vaker.

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza's, bezorging keurig op tijd

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten . Snelle. Bezorging.

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten prima. Bezorging vlot. Van te voren even gebeld hoe groot een klein portie is in vergelijking tot een grote. Ook prima antwoord gekregen.

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 14-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Vlees van zeer matige kwaliteit. Het “ vlees” in de kapsalon was smakeloos en sponzig. Sla in een afgesloten bak met warm voedsel doen, maar het er ook niet smakelijker op. Voor ons niet voor herhaling vatbaar.

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten en ruim voldoende overal van. Online bestelling geplaatst en het was mooi vlot klaar.

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel bezorgd(rond 20 min) en heel lekker

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza die mooi op tijd bezorgd was. Pizza was nog goed warm toen ik m kreeg

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend adres.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Pizza‘s goed belegd, uiteraard vers, dunne bodem en niet (te) zwart. Correcte communicatie en controle pizza’s bij afgifte pizza’s (temperatuur). Pizza’s misten een bite, dwz zout en met name knoflook waren wat afwezig, zo leek het

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijke pizza's gegeten. Nieuwe eigenaren doen het echt super goed ??

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Ongewoon lekker,redelijke prijzen en vriendelijke bediening.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Top pizza's voor goede prijs. Online bestellen een betalen. Op afgesproken tijd komt pizza vers uit oven. Heerlijke Italiaanse smaak.

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hadden een schotel. Met kebab en kip. De kip was wel n beetje droog en de kebab voor mij veels te pittig. Qua smaak wel prima. Gebakken aardappels wel lekker qua smaak net als de salade. Aardappels iets langer bakken dan voorkom je meer dat ze na bezorgen slof worden.